Reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie & Karoline

Insta

Flickr

spinner

Update from Kuala Lumpur  

Hallo!
No har vi vært i KL i nåkken dager, og vi begynner å bli veldig klare for å forlate storbylivet til fordel for lange strender og blått hav på Bali! I morgen er den store dagen, og idag har vi ordna endel ting til morgendagen, blomster osv. Sola skinner og det er varmt, tenkte berre eg skulle skrive en blogg før vi skal bade litt i utebassenget på hotellet :)

Glømte å skrive i forrige blogg, Monica stod på skøyter i et kjøpesenter vi var på hin dagen. Var vel ikkje akkurat det vi tenkte vi skulle gjere når vi reiste til Asia, men kjøpesentera her er heilt ufattelige. I går og idag har vi vært på et anna gigantisk kjøpesenter, det er 12 etasjer med alt en kan tenke seg av butikker. Og ka er et kjøpesenter uten et innendørs tivoli, med ei kjempestor berg og dalbane som går rundt i loop i taket av senteret! Heilt villt!
Men vi føler at vi har fått nok av shopping og travle bydager no, så strand skal bli deeeeeilig :)

Har lasta opp endel nye bilder no. Litt vanskelig å få redigert dei, då eg sitter på Starbucks ute i sola med laptopen, vanskelig å sjå kontrastane her.
Bildene av meg og Monica med tårna i baktrunnen er tatt uttafor Twin Towers (Petronas). Seinare i kveld har vi tenkt oss opp i KL Tower, trur det er 430 meter høgt, med en restaurant på toppen som svirrer rundt i 360 grader, blir sikkert interessant :)

Emilie storkoser seg også, men gleder seg til badelivet ved strendene, forsåelig nok. Vi har det med andre ord supert her i østen.
(Kjøpte meg forresten Ray Ban briller til 20 kroner her istad, føler at eg blei lurt, tenk å betale såå masse for solbriller...uhørt!) hehe :)

I morgen er den store dagen, vi er spente! Håper dåkke har det fint heime også :)
Trudelutt! Adios! :)

Om oss

Hei! Du leser no et bloginnlegg i reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie og Karoline.


Tilbake til hovedbloggen

Tilbake til toppen