Reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie & Karoline

Insta

Flickr

spinner

I transit..  

Reiseblogg bilder

No er endelig ventinga over, vi er på vei til Australia!
Etter en ganske turbulent tur over fjella fra Førde til Oslo med Widerøe, blei vi henta på Gardemoen av pappa/svigerfar og Britt. En times kjøretur unna avrunda vi kvelden med pizza og prat, koselig :)

Etter en kjempegod frokost/lunsj, blei vi kjørt tilbake til Gardemoen igjen, denne gangen for å fly ut av landet, til London. Flyturen gikk ganske fort, iallefall for han far, som fikk leike seg med å ta bilder, for så å legge dei inn på iPaden og redigere, luksus :))
Akkurat no sitter vi på bussen fra Gatwick til Heathrow -> der vi skal overnatte på hotell i natt, før vi skal begynne på den virkelig lange flyturen til Brisbane kl 10:10 i morgen (lørdag). Første etappe er til Dubai - 7 timer. Så, etter 1,5 timer pause der, er det vidare til Brunei, som tar 8 timer. Siste etappe fra Brunei til Brisbane er på 6,5 timer. Det blir en lang tur, men vi er sikre på at det er verdt det :)

Venting i Dubai:

Reiseblogg bilder

Argh, det var ikkje trådløst Internett på hotellet vi budde på i natt, så vi fekk ikkje lagt ut bloggen. Så no fortsetter vi å skrive på flyet. Etter en veldig god engelsk frokost, med egg, bacon, pølser og masse god frukt, er vi no over Afrika en plass trur vi, ca 2,5 timer fra Dubai. Flyet vi sitter på er veldig bra, med in-flight entertainment i alle setene. Alle 3 har sett hver sin film, spist god middag, med is til dessert, nam :) Flystandarden er med andre ord veldig bra, terningkast 5 (-1 pga av at kartet ikkje funker, skjermen blir svart, og så kjem det Allah-musikk i øret, hehe). 
Emilie er kjempeflink, ho sitter og gjer mattelekse i 20 000 fot! :)

Skal prøve å få blogge dette når vi er i transit på flyplassen i Dubai! Men no kjem dei flotte flyvertinnene og vil servere oss igjen, så eg må legge vekk iPaden :)

Om oss

Hei! Du leser no et bloginnlegg i reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie og Karoline.


Tilbake til hovedbloggen

Tilbake til toppen