Reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie & Karoline

Insta

Flickr

spinner

Noosa Heads  

Reiseblogg bilder

Som dåkke ser, så har vi no komt oss ut til kysten, nærmare bestemt Noosa Heads. Dette er en nydelig, liten by som ligger ca 3 timer nord for Brisbane. Vi hoppa på en Greyhound buss, og 3 timer seinare ankom vi Noosa Heads. Vi bestemte oss for å reise hit, etter at vi hadde fått hjelp og tips fra ei superhyggelig dame på turistinformasjonen i Brisbane. Dagen idag har vi brukt på stranda her, ei fin sandstrand som var delt i to, der den eine delen var for vanlig bading, mens den andre delen var fyllt opp med surfere. Kult å sjå på! :) Det var også gøy å få sett Australias lifeguards i levande live, etter å ha sett dei utallige ganger på tv :)

Vi har no bestilt oss en to-dagers tur til Fraser Island. Vi blir plukka opp ved hotellet i morgen tidlig. Ser virkelig fram til denne turen, då vi har både lest og hørt masse bra om Fraser Island, som forøvrig er verdens største sandøy. Overnattinga skal vi ha i telt, for å komme tett på naturen. Dette blir spennande!! :)

På lørdag skal vi fly opp til Airlie Beach, som er "porten" til Whitsundays. Her planlegger vi en to eller tre dagers båttur ut i havet, blandt dei så mange nydelige øyene. Snorkling og krittkvite strender høres jo ikkje så aller værst ut, eller? ;)

Takker for kommentarer! Kjekt å sjå at folk følger oss på turen :)

Om oss

Hei! Du leser no et bloginnlegg i reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie og Karoline.


Tilbake til hovedbloggen

Tilbake til toppen