Reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie & Karoline

Insta

Flickr

spinner

Vår første dag i Miami  

Vi er endelig framme i Miami, USA!

Etter en liten forsinkelse i Bergen, kom vi oss endelig avgårde mot første stopp på etappen, London. Her skulle vi tilbringe ei kort natt på et hotell, like ved Heathrow. Vi var trøtte og stupte i seng etter at alle hadde stillt inn mobilane + at vi hadde bestillt vekking fra resepsjone, litt smånervøse pga at klokka skulle stillast 1 time fram denne natta. Alle mobilane hylte, i tillegg til telefonen, så då kom vi oss opp og fekk nyte en god, engelsk frokost på hotellet, før det bar vidare til Heathrow igjen.

Reiseblogg bilder

Flyturen til Miami tok 9 og en halv time. American Airlines flyet (Boing 777-200) hadde overraskande god beinplass, i tillegg til veldig bra inflight entertainment system i alle setene. Karoline sovna etter en halvtimes tid, så då fekk resten av gjengen slappe av med både soving og film. Etter et par timer med søvn, var Karoline klar for resten av turen. Ho var i godt humør, og kosa seg med godteri, bøker, tenging og film på Ipaden :) Emilie kosa seg også, med taxfree godteri og brus. Ho var også veldig flink til å underholde og leike med lillesøstera si :)

Reiseblogg bilder

Vel framme i Miami, venta US Customs and Border patrol, for sjekk av pass og papir. Dette gikk veldig fort og greit. Men det blei allikevel litt tid for å sjå på fly:

Reiseblogg bilder
Liten frøken på stor flyplass

Så var det leiebil neste! Etter en liten togtur fra flyplassen til bilutleie-området, og endå litt "køing", fekk vi utlevert bilen vår. Monica, som aldri tidligare har kjørt automatgir, satte seg bak rattet, tok solbrillene på, og cruisa rett ut i 6-felts motorvei. Og det gikk kjempebra! Med Nokia sin app "Here", offline kart over Florida + en premium kartlesar (kremt kremt), guida den oss rett fram til leiligheten vår. Med skiltinga og trafikken her, ville det blitt en H... oppgave å funnet fram!

Idag, mandag, har vi vært i Miami Zoo og sett på dyreliv. Både løver, leoparder, elefanter, giraffer og mykje meir. Det var deilig å spasere rundt i shorts og t-skjorte og høre på dyrelydane, mens sola skinte, og temperaturen var herlig (ca 25-26 grader). Etter dette, kjørte vi innom Dunkin Donuts og kosa oss med donuts, kaffe og is, før turen gikk vidare til Little Havana i Miami. Her fekk vi sett litt Cubanske innslag, blant anna Cubanske sigar-butikker.

Reiseblogg bilder
Karoline på Dunkin Donuts

Reiseblogg bilder
Emilie og Svein Erik i Little Havana

Like ved leiligheten vår er det en gigantisk Wallmart, i tillegg til en del andre butikker, så her avslutta vi dagen med litt shopping.

Reiseblogg bilder
Emilie på shopping!

No er det på tide å komme seg i seng, ny dag venter :)
Snakkes!

Om oss

Hei! Du leser no et bloginnlegg i reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie og Karoline.


Tilbake til hovedbloggen

Tilbake til toppen