Reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie & Karoline

Insta

Flickr

spinner

Idag var vi i Guanajuato  

Reiseblogg bilder
Idag tok vi bussen til byen Guanajuato, det tok ca 1 og en halv time. Bussane var som vanlig veldig behagelige, denne gangen viste dei film også :)

Grunnen til at vi reiste til denne byen, var for å sjå på et mummi-museum og nåkken gamle underjordiske miner.

Vi kom fram til busstasjonen, stod der som nåkken bortkomne melkesjokolader og såg rundt oss, hmm..kor skal vi no? Vi spurde en meksikaner; "Mummy-museum?", hehe. Heldigvis var det ei amerikansk jente som hørte var elendige spansk, ho hjalp oss med a finne ut av kor vi skulle:)

Så vi slengte oss i en taxi, kjørte 5-6 kilometer, betalte sjåforen 40 pesos (kan dele det pa 2 ca for å få norske kroner), ganske billig må eg sei!

Vi gikk inn på museumet, 5 minutt seinare var vi ferdige! :) Det var forsåvidt interessant å sjå mummiene som var der, dei var godt bevarte, med hår og tenner osv..Men vi følte vi hadde sett det før, då vi var på museum i London i fjor..

Rett uttafor museumet var det (selvfølgelig) mange boder, og når en reiser med jenter, så må en nok finne seg i å dra seg gjennom kver einaste bod som er å oppdrive..! hehe (overdreiv litt, men ikkje masse!) :)

Vi fant fort veien ned igjen til byen, og ja...et nytt marked! hehe. Her var det endel interessant, elektonikk, kle, juggel osv. Kjøpte et par småting før vi skulle ete mat. Vi gikk innom et par småcafeer/restauranter, men å ete kjøtt og andre ting fra buffet i Mexico er ikkje til å anbefale, kan risikere at det er fjorårets kjøtt som ligger der, hehe..Sa vi endte opp på en kjedelig hotellkafe faktisk.

Gleder meg til morgendagen, da skal vi ta bussen til storbyen Morelia. Alle som har sett filmen "Once upon a time in Mexico" har sett litt av denne byen. Det er her dei lager gitarane i starten av filmen. Byen er kjent for sine gitarverksteder, og eg har litt lyst å kjøpe en liten gitar til Emilie..vi før sjø ka det koster :)

Vi blir nok berre 1, max 2 dager i denne byen, før vi reiser vidare til Ixtapa, ved Stillehavet! Gleder oss til å komme ut til havet!

Vi far sjå om det er internett på dei neste hotella.
Snakkes!

PS! Kjekt at dåkke skriver kommentarer! :)))

Om oss

Hei! Du leser no et bloginnlegg i reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie og Karoline.


Tilbake til hovedbloggen

Tilbake til toppen