Reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie & Karoline

Insta

Flickr

spinner

Morelia  

Reiseblogg bilder
Idag tok vi bussen til byen Morelia, det tok ca 4 timer fra San Miguel. Byen på ca 600 000 innbyggere er livlig og kaotisk! Her tuter bilene bare det kommer ei flue i veien!

I taxien fra bussterminalen til byen (15-20 min), som kosta ca 13 kroner(!!), blei bilen angrepet av en laushund. Den kom hoppande ut av et stuevindu, løp over veien, hoppet inn i bildøra og glefsa mot oss, Monica flekka tenner tilbake, og hunden sprang med halen mellom beina tilbake:) hehe..

Seinare på dagen, når vi satt og spiste lunch på en dritkul cafe, kom vi i prat med en fra Færøyene!! Han var student pa Hawaii, og var pa studietur til Mexico. Tilfeldigvis hadde han akkurat vært i byen som vi er på vei til no, Ixtapa. Han kunne anbefale oss noen gode, fine hoteller ved stranda. Han tipsa oss også om å bestille hotellet fra et reisebyra her i byen istedenfor å tå det når vi ankom stedet, dette var billigere. Som sagt, så gjort, en affære som tok halvannen time! Dama bak disken kunne heldigvis litt engelsk, men vi kunne ønske ho kunne litt meir, dette resulterte i kanonkjedelig venting før bestillinga var i boks. Men det endte i en bra deal, vi fikk 2 av 6 netter gratis + alle måltider, snacks og drikke inkludert:)

Bussturen til Ixtapa vil ta ca 6 timer :(( Begynner å bli litt lei av a kjøre buss, men det går forsavidt greitt + at vi får sett mye av landet nar vi ruller bortover..

Om oss

Hei! Du leser no et bloginnlegg i reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie og Karoline.


Tilbake til hovedbloggen

Tilbake til toppen