Reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie & Karoline

Insta

Flickr

spinner

Ixtapa  

Reiseblogg bilder
Ok, dåkke har vel alle sett "Paradise Hotel" pa tv2..? Skjønner dåkke kor eg vil..? Hehe, det er heilt fantastisk fint her, hotellet er luksus så det holder! Strendene er fantastiske, og været er perfekt! Herlig!

Vi kom til byen i gar, ca 1330. I bussen var det air-condition, så det var relativt kaldt der, og nar døra åpna seg, og vi gikk ut av bussen blei vi møtt av en vegg av varme, sol og fuktighet! Eg tipper at temperaturen ligger på ca 30 grader, men med luftfuktigheten føles det enda varmare.

Vi fikk rom i 6.etg, med utsikt utover byen, og litt utover stranda. Rommet var veldig fint! Takk og pris for air-condition (igjen!), uten det hadde vi kollapsa:)

Vi blir her i byen i 6 dager, all mat og drikke er inkludert i prisen, sa fra kl 07:00 til 22:30 er det buffet med fersk mat. I tillegg til dette kan vi bestille så masse drikke vi berre orker, gjerne fra "pool-baren" :)

No er det vel ikkje akkurat krise om vi skulle bli nødt til a bestille en Corona på en bar uttafor hotellet heller, prisen er til a leve med; ca 10 kroner. Dette er jo faktisk litt dyrt for a være Mexico. I dei andre byane vi har vaert i ligger prisen på ca 4-8 kroner:)

MEN!, det skjedde nåkke tragisk når vi ankom hotellet i går..Vi hadde akkurat sjekka inn, skifta kle, og gått ned på stranda. La oss godt tilrette i solstolane, og nøt livet...Emilie fikk fletta håret sitt (brades). Plutselig sa ho som fletta haret til Emilie til jenta som satt ved siden av: "Lyset er av pa vannjeten!" Dama hoppa opp, sprang nedover stranda, heilt fortvila, ho skreik, grein og vrei seg i panikk og sjokk! Broren hennes, på 16 ar satt pa den vannjeten, no var gutten vekke, ingen såg han! Livreddaren svømte ut og leita etter han, vannjeter og båter leita ogsa. Dei holdt på i ca 10-12 minutt før dei fant han. Han blei kjørt inn pa stranda med en vannjet, og førsteredning var igang. Dei holdt pø vel og lenge, men gutten var nok borte...

Det var tragisk ø sjø storesøster, storebror, mor og far sorge over gutten sin..det var trist stemning på stranda etterpå.

Bølgene har vært store siden i går, det svarte flagget på stranda er oppe (det betyr at det er forbudt å svømme). Men vannjeter og båter + en del dumdristige er allikavel ute og herjer.

Vel, nok internett for idag, vi får komme oss ut i sola! :))

Kjekt at dåkke skriver tilbake til oss! :)))

Om oss

Hei! Du leser no et bloginnlegg i reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie og Karoline.


Tilbake til hovedbloggen

Tilbake til toppen