Reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie & Karoline

Insta

Flickr

spinner

Snorkla i korallrev idag :)  

Jepp, idag var vi på tur ut til oya Ixtapa Island, dette er ei lita oy som ligger 10 min. kjøring + 5 min. båttur fra byen Ixtapa. Planen var at vi skulle snorkle, kjøre vannjet og sjekke ut en laguna der det var krokodiller, iguanaer + andre dyrearter. Vi (en gjeng pa ca 15 personer) blei som avtalt henta av var "amigo" Larry, hehe.
Vel ute pa øya blei vi informert om opplegget + at vi bestillte mat som vi ville ha litt seinare pa dagen. Eg og Monica bestillte Red Snapper Ixtapa Speciality, dette skulle være en eksklusiv rett, som var deira spesialitet. Hørtes veldig godt ut.

Men først skulle vi over pa andre sida av øya for a snorkle i korallreva:) Det var eg som snorkla først, og det var dritkult!, eg såg gule, røde og grønne fisker, korallrev og artige skjell :) Men nar vi hadde snorkla i ca 10-15 min., var det ei dame som skreik nakke pa spansk i en ropert fra stranda. Eg tenkte jo selvfølgelig først på at dei hadde oppdaga hai i omradet!!! hehe, nei..men det var alvorlig nok, det var meldt at en tornadostorm var på vei innover, alle måtte pakke sammen umiddelbart, for så å kjøre inn igjen til fastlandet. Dette var ganske kjipt, Monica fikk ikkje snorkla, men det kjem mange andre sjanser til dette heldigvis :)

Pa bussen tilbake var det voldsom høg temperatur blandt meksikanarane fordi dei krevde å få halvparten av pengane tilbake, nåkke som guiden selvfølgelig ikkje ville, hehe. Vi kom i prat med en utrulig kul/hyggelig fyr fra Mexico City, som hjalp oss med oversetting. Det endte med at vi fikk igjen ca 1/3 av det vi i utgangspunktet betalte...ikkje så nøye for oss egentlig, det var snakk om ca 100 kroner.
Forresten, stormen kom aldri...

Ellers, så driver vi og planlegger kor vi skal reise på torsdag. Vi trur det blir Acapulco, men har ikkje bestemt oss for om vi drar dit med en gang. Kanskje finner vi et kult sted a stoppe underveis!:)

Det blir lite bading i Stillehavet på oss. Bolgene har til nå vært veldig store!! Vi har bada litt men bølgene er så sterke at de drar oss med seg utover. Vi hadde ikke vann lenger enn opp til knærne, alikevel sleit vi med å holde balansen nar bølgene dro seg tilbake. Det svarte flagget (forbudt å bade) har vært oppe i flere dager. Er en grunn til det ja!.. Vi koser oss i badebassenget i stedet, deilig a kjøle seg ned i sola!:)

Om oss

Hei! Du leser no et bloginnlegg i reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie og Karoline.


Tilbake til hovedbloggen

Tilbake til toppen