Reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie & Karoline

Insta

Flickr

spinner

Endeling tilbake i Asia!  

Som tittelen seier, så er vi endelig tilbake i Asia!
Flyturen var lang, men den gikk bra. Vi hadde et stopp i Amsterdam på ca 6 timer, så vi reiste ned til byen og handla litt + spiste middag. Vi fikk sovet endel på flyet, Emilie sov veldig mass (heldiggrisen). Men 8 minutter (faktisk akkurat 8 minutter) før vi landa i Kuala Lumpur, så spydde Emilie. Det var fortærande at ho skulle holde ut i 12 timer, for så å måtte spy når det gjenstod berre 8 minutter, men men, det gikk fint :)

Vi tok taxi ned til byen, tok en times tid, deretter sov vi et par timer før vi gikk ut for å spise og se oss litt rundt i byen. Vi kræsja på hotellet rett etter fyrverkeriet var skutt opp, ganske slitne etter en lang reise...
Hotellet vårt ligger midt i smørøyet, 2 minutt å gå til "Main street". Twin Towers (Petronas) ligger vel ca 2-300 meter herfra - fantastisk byggverk!

Reiseblogg bilder
Idag (torsdag) har vi vært i Butterfly Park, en park med over 6000 sommerfugler. Dei satte seg på armer og bein, utrulig fargerike og fine! Etter parkbesøket reiste vi inn til sentrum og shoppa på markeder og butikker. Vi kjøpte oss brullupsringer idag også! :) Prisane er ganske like som i Thailand - billig. Vi avslutta dagen med å spise på en Koreansk restaurant, masse forskjellige retter som vi aldri før har sett!
Butterfly park

Vi tenker at vi reiser til Port Dickson på lørdag morning og deretter tilbake til KL på mandag, dagen før dagen! Deretter har vi bestillt oss hotell på Bali fra 7 jan - 15 jan :) Ser fram til slappe, deilige dager på stranda... :)

Men no går vi og legger oss. Har lagt ut bilder som en kan klikke på (på venstre side), det kjem då fram et slideshow der du kan trykke deg gjennom dei siste 20 bildene som eg har lagt ut på Flickr. Om du vil sjå alle bildene, kan du gå inn på min profil på Flickr.

Until next time, hej då :)

Om oss

Hei! Du leser no et bloginnlegg i reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie og Karoline.


Tilbake til hovedbloggen

Tilbake til toppen