Reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie & Karoline

Insta

Flickr

spinner

Endelig skikkelig internett  

Som tittelen seier, så har tilgangen til Internett på Bali vært elendig. Men no har vi komt til Singapore! Men først litt meir om Bali:

De 2 siste dagene på Bali var strålende, vi hadde blå himmel, sol, strandliv, og avslapping rundt poolen :)Vi fikk oss også massasje for 25 kr timen, det var deilig:) Emilie traff en jente, Amber fra Australia. Hun var også 7 år, og de hadde det utrolig gøy sammen! De hoppa, svømte, lo og dansa i bassenget. Emilie har nok lært seg en del engelsk i løpet av de dagene hun var med Amber. Hun har også lært seg å svømme, noe hun er veldig stolt over:)
I løpet av uka vår på Bali har Emilie sett 212 løshunder(helt enormt, de var over alt!), 2 rotter og 35 gekkoer. Det gikk sport i å telle dyr så det har vi hatt det gøy med:)

Ellers så sitter vi igjen med et inntrykk av at Bali er et land med mange hyggelige og veldig høflige mennesker, god mat, spennende kultur og grusom musikk! Musikken stod overhodet ikke i stil med menneskene synes vi. Da de hadde danseshow på hotellet, spilte de musikk i lobbyen måtte vi bare gå langt unna, det var musikk til å drive en til vanvidd!! hehe. Men kostymer, og nasjonaldraktene var helt fantastisk fine:) Rett og slett et interessant land.

Idag, torsdag, kjørte vi til flyplassen 03:30, for å nå flyet vårt til Kuala Lumpur kl 06. Etter litt venting der fløy vi videre til Singapore, der vi landa kl halv to. Det var en stor overgang å komme fra Bali (Indonesia) til Singapore. Standarden er utrolig høy her, i motsetning til både Indonesia og Malaysia. Landet er veldig rikt, noe som viser seg i bygninger, klesstil, biler og restauranter. De er også gode i engelsk. Dette er ikke det Asia vi er vant til, men det er lett å like. Vi var ute å spiste i dag på en singalesisk restaurant, det var en mindre bra opplevelse. Maten smakte forferdelig! Et tygg så måtte jeg spytte ut maten, og jeg er ikke kresen! Svein var heller ikke fornøyd da maten hans var dynket i eddik. Vi ente opp med å spise nudler fra butikken. De spiser utrolig mye rart her, blir spennende å se hvordan det blir videre. I morgen skal vi prøve å få med oss både "Little India" og Chinatown, før vi på kvelden skal være med på nattsafari, der vi forhåpentligvis får sjå masse ville dyr, det blir spennande! Vi skal også møte Alex og Mia, det blir gøy!

Om oss

Hei! Du leser no et bloginnlegg i reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie og Karoline.


Tilbake til hovedbloggen

Tilbake til toppen