Reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie & Karoline

Insta

Flickr

spinner

Goodbye Singapore - Hello Penang!  

Ja, så var vår vistitt til Singapore over, det har vært en opplevelse! Strengt, fint, dyrt, og spennande. F.eks så er det $500 (*5 for norkse kroner)bare for å ta seg en slurk vann på metroen og 1000kr i bot for å hive søppel på gata/golvet! Derfor var det ikkje søppel å sjå i gatene, den strake motsetning fra Bali! Byen er også veldig moderne, det føltes som å komme til vesten. Det er et land det er lett å like.
De to første dagene var vi i litle india, og det ligger i ordet at inderen har sin egen bydel. Her var det mye å titte, lukte, smake og å se på. Vi følte vi var i india, for denne delen av byen var en helt annen enn resten av den strøkne byen. Vi måtte jo smake på maten, det gjorde vi på en koselig restaurant med Alex, han var stamkunde der. Vi spiste mat på bananblader istedet for fat. Maten var fantastisk god, med masse sauser, krydder og forskjellige urter. Virkelig en opplevelse!!:)

Vi møtte Alex og Mia i går, det var kjempegøy! Det er nåkke spesielt å møte norske venner langt heimeifra. Vi var ute og spiste middag på et enormt stort matsenter hvor man kunne gå fra sted til sted å ta litt av hvert av det man ville spise. Det var gøy å smake på så mye forkjellig mat.Vi prata og kosa oss før vi skulle på nattsafari. Nattsafarien var spennande, Vi blei kjørt rundt i safarien med "tog", i åpne vogner. Vi kjørte gjennom fleire områder som var delt opp i kontineter, Afrika, Asia osv. Og då fekk vi sett dyr som tilhørte det kontinenet. Emilie var litt småengstelig for at løvene som vi såg, skulle komme seg over gjerdene og opp i vogna som vi kjørte med, hehe :)

Tidlegare på dagen var vi ute på ei lita øy som heiter Sentosa. Dette er ei øy som er laga om til en fornøyelsespark med alle mulige attraksjoner. Vi var på underwater world, der vi fekk "spasere" inn i havet. Haier og mange andre fisker svømte rundt oss, det var veldig spennande! Ellers så var det også et par nydelige strender der, med utsikt utover Singapores havneinnfart, det må ha vært hundrevis av enorme skip som passerte berre på dei timane vi var der!

Alt i alt har vi hatt det supert i Singapore! Det var akkurat passelig med 3 dager der :)

Akkurat no sitter vi på flyplassen i Kuala Lumpur og venter på flyet vårt til Penang. Det skal bli deilig no med avslapping og sol dei 2 siste vekene av ferien..

Ugh, syns at eg hørte på gebrokken engelsk akkurat no at flyet vårt var forsinka, må sjekke, snakkes!

Takk for kommentarer :)

Om oss

Hei! Du leser no et bloginnlegg i reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie og Karoline.


Tilbake til hovedbloggen

Tilbake til toppen