Reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie & Karoline

Insta

Flickr

spinner

Tilbake i Kuala Lumpur  

AirAsia

Vårt transportmiddel i Asia

Idag har vi reist tilbake igjen til Kuala Lumpur, etter nåkken late dager på stranda på Langkawi.

Langkawi var vel litt meir "øde" enn det vi hadde sett for oss. Det bestod stort sett av hotell som gjerne låg kilometervis fra kverandre, og hotella var stort sett "all inclusive" (og ikkje etter europeisk standard), med en egen strandbit, slik at det ikkje skulle være nødvendig å forlate hotellområdet i det heile tatt, nåkke vi syns er blodig kjedelig på kveldane! Vi reiste inn til Chenang Beach med taxi kver dag, det var ei veldig deilig strand, som låg i en liten typisk "sydenby" (ei lita stripe med endel butikker). Vi tilbrakte heile dagen på stranda, slikka sol og bada. Vi fant oss også en liten koselig restaurant på stranda som vi spiste på kver dag, eg og Monica spiste stort sett "green curry" for 10 ringits (20 kroner), ganske sterk, grønn karrisaus med kylling, ris og grønnsaker, nam! :) Emilie gjekk for french fries (igjen!), hehe :)

Når det gjelder hotellet vi budde på, så var vi litt heldige. Når vi sjekka inn, så fekk vi beskjed om at det egentlig var fullt, så derfor skulle vi få en av suittane, flaks! Rommet var kjempefint, vi hadde 2 bad, der det eine hadde en "walk-in" steamdusj, boblebad og store garderober. Det var adskilt stue og soverom, 2 tver og spisebord!

Kor har bananene tatt veien?!
Én ting er at det er vanskelig å finne grovt brød her nede, men å finne bananer er på linje med å finne den berømte nåla i høystakken! Ganske rart egentlig, med tanke på at bananer vokser overalt i Asia. Dette gjelder ikkje berre Malaysia, men også Bali & Singapore. Ganske irriterande i og med at vi lager oss mat kver dag fordi det blir for dyrt å ete alle måltidene ute.

På kveldstid fekk laptoppen kjørt seg! Med 1 engelskspråkelig tv-kanal, som attpåtil var en rein sportskanal, var tv-titting rimelig uaktuelt. I tillegg var det ikkje internettilgang der. Men her kan vi takke den Malaysiske piratkopi industrien for bra utvalg av alle dei nye filmane og tv-seriane til salgs på alle gatehjørner ;)

Idag har vi som sagt flydd til Kuala Lumpur, føler at vi snart er på hils med alle flyvertinnene i Air Asia :) Så no blir det litt meir byliv, før vi skal fly heim igjen til nyyyyyydelige, velfungerande Norge :)

Vi vil gjerne takke alle sammen for kommentarane vi har fått underveis, det har vært kjekt å lese! Koselig at dåkke ville følge oss på turen! :)

Hilsen Svein Erik, Monica & Emilie.

Om oss

Hei! Du leser no et bloginnlegg i reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie og Karoline.


Tilbake til hovedbloggen

Tilbake til toppen