Reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie & Karoline

Insta

Flickr

spinner

Framme i Dubai!  

Reiseblogg Dubai

تصل إلى دبي !

Då var vi endelig framme i De Forente Arabiske Emirater, nærmare bestemt, Dubai!

Turen nedover gikk veldig fint, kjempefornøyd med flyet fra Amsterdam, med skikkelig bra underholdningspakke installert i alle stolsetene. Kunne velge mellom massevis av filmer, tv-serier, musikk og spill. Nesten litt synd at flyturen berre varte i 6 og en halv time fra Amsterdam :)

Idag har vi vært på stranda, noe som viste seg å bli en svinevarm opplevelse! For å komme oss dit måtte vi ta metroen i 40 min. Der hadde de separate vogner, en for herrer og en for damer og barn. Svein ble jaga vekk fra damevogne, ha ha. Vi gledet oss til å avkjøle oss i havet, men den gang ei. Det var som å ta en varm dusj etter å ha sittet i badstu alt for lenge. Det blei såpass varmt at vi trakk oss litt bort fra stranda. Temperaturmåleren viste 47 grader!! Vi prutet oss inn på Hilton Jumeirah Dubai Resorts strandområde, der hadde de litt avkjølende badebasseng, parasoller, bar, restaurant osv. Der slappa vi av og kosa oss til godt ut på ettermiddagen.

Etter en god middag på en restaurant i området, tok vi metro og taxi tilbake til et gigantisk shopping-senter, Skjønner at det er mange kakser her, for handlesenterets butikker var utelukkende av dyr karakter. Her snakker vi Prada, Chanel, luke Perry, lacoste osv. Ble litt window shopping på oss, og en is, he he:) før vi no har komt tilbake på hotellet.

Vi har ikkje heilt bestemt oss for kva vi skal gjere i morgen endå, blir muligens badeland, vi får sjå :)

Har problem med å få laste opp bilder til Flickr her, pga av at nettsida er blokkert av myndighetene! Så legger ut litt på en anna måte.
--> her er link til et par bilder <--

Om oss

Hei! Du leser no et bloginnlegg i reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie og Karoline.


Tilbake til hovedbloggen

Tilbake til toppen