Reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie & Karoline

Insta

Flickr

spinner

Badeland  

Reiseblogg Dubai Jumeirah

Idag har vi vært i badelandet Wild Wadi, som ligger på eiendommen til verdens einaste 7-stjerners hotell: Burj Al Arab. Det var en god del sklier og andre gøye ting i badelandet, men alle badeland vi er i no, sammenligner vi med Vinpearl, badelandet vi besøkte i Vietnam...og det skal masse til for å toppe det!

Emilie hadde det utrulig kjekt i vannskliene!:) Spesielt en sklie var veldig gøy, her fikk vi utlevert en stor badering(tube) som vi satt i, så blei vi sendt avgårde oppover (ja, oppover) i strømmer av vann i full fart mens ringen snurra alle veier. Det var mange forskjellige sklier/ruter og tunneler vi ble slusa inn i (med hjelp fra badevaktene underveis), så her var det bare å prøve seg fram. Kjempe artig :)

Vi tok ei pause berre et steinkast fra Burj Al Arab, her låg vi i skyggen, med utsikt ut over dette fantastiske bygget, stranda og havet den eine veien. Og når vi snudde oss, såg vi et anna fantastisk bygg. Dette var hotellet Jumeirah Beach Hotel. En kan virkelig sitte og måpe på alle dei enorme bygga her i Dubai, heilt utrulig!

Emilie blei selvfølgelig aldri lei, men etter 6 timers bading (selvfølgelig med litt diverse pauser) var det dags å dra videre.

Vi måtte jo ha litt kveldsmat etterhvert, og den ble inntatt på en indisk/pakistansk restaurant i området vi hører til. Helt nydelig mat!! og en hyggelig pris. Det kan vi like:)

--> Bilder fra dag 3 i Dubai <--

Om oss

Hei! Du leser no et bloginnlegg i reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie og Karoline.


Tilbake til hovedbloggen

Tilbake til toppen