Reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie & Karoline

Insta

Flickr

spinner

To innholdsrike dager!  

Reiseblogg bilder

I går reiste vi på ørkensafari. Vi blei henta på hotellet av en pratesalig Bangladesher fra reiseoperatøren, og to indere. Vi kjørte en times tid for å komme ut i ørkenen, inkludert et ti-minutters stopp på en overfylt lokal bensinstasjon, der vi fekk beskjed om å ikkje ete eller drikke brus o.l, fordi det kunne bli tøft for magen å kjøre så heftig i ørkenen som vi då skulle. Et par minutt seinare var vi i full fart oppover dei rødbrune sanddynene. En tur som ikkje var for pyser! Bilen gjekk like masse sidelengs som den stupte framover, og korleis han hadde styringa på bilen må gudane vite! Adrenalinet var like høgt som turtallet på Landcruisern, altså i taket. Sjølv om det var morro, syntes vi det var heilt greit å være framme i campen etter ca 25 minutts dunebashing :)

I campen venta koldtbord med vegetarmat, kjøttmat, frukt, dessert, kald drikke, alkohol og vannpipe på oss. Det var også diverse andre småboder der, med bl.a Henna-tatoveringer (som varer i 14 dager), som både Monica og Emilie fekk på armene.

Etter maten var det tid for magedanseshow, som virka veldig fascinerande for dei arabiske mannfolka, som til vanlig kun ser øynene på damene, mens resten er gjømt bak burkaen.

Etter dette, reiste vi tilbake til hotellet, etter seks timer i ørkenen. En spennande og minnerik opplevelse vi seint vil glømme! :)

--> Bilder fra dag 4 i Dubai <--

--------------

Idag starta vi dagen med å bade og sole oss på taket på hotellet vårt. Det lar seg faktisk gjere, fordi vannet er avkjølt, samt at dei faktisk har et slags air-condition anlegg ute på taket! Utpå dagen bestemt vi oss for å reise på et cruise på Dubai Creek (elva som deler Dubai i to). Det var interessant og ekstremt varmt! Drikkevannet vi fikk var fristande å hive over seg for nedkjøling :)

Turen gikk vidare til Palm Jumeirah, verdens største kunstige øy, som er 5*5 kilometer stor, og det totale området er større enn 800 fotballbaner! Det var fascinerande å kjøre forbi alle luksusvillaene på vei ut til Atlantis, som var vårt mål. Atlantis er et luksushotell, kombinert med både et ekstremt stort akvarium, delfinfarm, luksusresteuranter og egen metro!

Vi avslutta (igjen) kvelden med Indisk mat, som var fantastisk god!--> Bilder fra dag 5 i Dubai <--

Om oss

Hei! Du leser no et bloginnlegg i reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie og Karoline.


Tilbake til hovedbloggen

Tilbake til toppen