Reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie & Karoline

Insta

Flickr

spinner

Siste dagene i Dubai!  

Reiseblogg Dubai

I går var vi på Dubai museum, det var interessant å se hvordan denne byen har bygget seg opp fra å være en liten fiskelandsby til å bli et verdenskjent, styrtrikt handelsmarked!

Etter det tråkket vi rundt i "lille India", alle store byer har jo en eget bydel for indere, og det liker vi å få med oss. Her var det masse butikker med alt mulig rart, mange små restauranter og et yrende folkeliv. Prisene her i forhold til resten av Dubai by er latterlige lave. Vi trodde ikke våre egne øyne på de store markedene/handelshusa!! Vi gjore noen kupp der ja :)

Dagen i dag startet som i går med bassengplasking og soling før vi utpå dagen dro til den lokale souken (markedet), og avsluttet dagen med å spise på en herlig Thai restaurant. Maten var heeelt nydelig!! Vi elsker thaimat så dette var en herlig fornøyelse på Dubai Marina :)

I morgen skal vi nyte den siste dagen med sol og slaraffenliv, før vi tar flyet hjem kl 01.00 natt til onsdag. Vi satser på å få en halv dag også i Amsterdam før flyet går videre hjem utpå dagen.

Takk til dere som har fulgt oss og takk for kommentarer!:) Varme araberklemmer fra Svein Erik, Monica og Emilie:)

شكرا جزيلا لك ، تسجيل الخروج من دبي

--> Diverse bilder fra Dubai <--

Om oss

Hei! Du leser no et bloginnlegg i reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie og Karoline.


Tilbake til hovedbloggen

Tilbake til toppen