Reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie & Karoline

Insta

Flickr

spinner

Vår første dag i Brisbane, Australia  

Reiseblogg bilder

Idag har vi vært i Lone Pine Koala Sanctuary. Dette er en koala/kengeru park som ligger 30 min unna Brisbane sentrum. Det var en fantastisk opplevelse å være så nært dyra, og faktisk få lov til å holde og stryke dei :) Som dåkke ser på bildene, så gjekk kengeruane fritt rundt på området. Vi kunne både mate og klappe dei så masse vi ville, nåkke som var en utrulig opplevelse. Vi var der i timesvis! :) vi fikk også sett wallabies, en mørkare og meir tilbakeholden kengeru-rase, som trivdes best i god avstand fra mennesker. På slutten klarte vi å finne den einaste kengerumammaen som hadde en liten "joey" i posen sin. Joey er navnet som blir brukt på kengerubabyer :) Joeyen låg opp ned, med beina stikkande opp, men vi løfta forsiktig på posen, og fekk tatt et bilde av den lille, søte Joeyen ;)

Reiseblogg bilder

Monica koser seg med en kengeru:

Reiseblogg bilder

Etter besøket i parken, reiste vi ned til byen igjen, der vi trakka litt rundt i Queens Street, hovudgata i Brissie, som har massevis av butikker, kaféer og restauranter.

No slapper vi av på hotellrommet, der vi planlegger dei neste dagane. Vi kjem nok til å reise til Sunshine Coast eller Rainbow Beach, litt nord for Brisbane. Herfra planlegger vi å reise på en to-dagers tur til Fraser Island, verdens største sandøy!

Været er fint, rundt 27 grader, og flommen/syklonen merker vi ingenting til :)

Mange hilsener fra oss "down under"!

Om oss

Hei! Du leser no et bloginnlegg i reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie og Karoline.


Tilbake til hovedbloggen

Tilbake til toppen