Reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie & Karoline

Insta

Flickr

spinner

Airlie Beach & Whitsundays  

Reiseblogg bilder

Besøk av en kakadu på terassen vår

Vi har dei siste dagane holdt oss i den lille, koselige strandbyen, Airlie Beach. Dette er også inngangsporten til Whitsundays øyene. Vi dro ut på dagstur til noen av øyene, nemlig Whitehaven Beach og Daydream Island (opkalt etter båten til han som fant øya, i 1930). På veien dit passerte vi bl.a Hamilton Island, mange kjenner vel den fra "the best job in the world" :) Her hadde vi en fantastisk dag, hvor vi boltret oss på uforglemmelige vakre strender.. Kapteinen på skuta fortalte oss masse om øyene vi passerte på veien frem til destinasjonene, mens vi koste oss i sola på toppen av katamaranen. Ganske så deilig! 

Reiseblogg bilder

Hamilton Island i bakgrunnen

Vi snorklet i korallrevene på Daydream Island, noe Emilie, som gjorde det for første gang, syns var kjempegøy. Vi måtte bruke "stinger-suites" på grunn av alle stingerne some r i vannet på denne tiden av året. Dvs, fra oktober til april. De er bitte små brennmaneter som er gjennomsiktige, og svir veldig om en kommer borti. Vi svømte på et par stykker, men det gikk helt fint pga draktene :)

Reiseblogg bilder

Ellers har vi slappet av ved hotellbassenget, gått strandturer og shoppet i surfebutikkene som det florerer av her! Maten her er også veldig god. I kveld spiste jeg (Monica) kengeru og krokodille i rødvinsaus med herlig tilbehør. Det var kjempegodt! Krokodilla smakte som en oppgradert versjon av kylling, kengeruen lignet litt på mør biff, fortreffelig :) Emilie var helt enig i at det var supergodt, mens Svein Erik syns det var "greit nok", mulig pga nedsatt smakssans pga forkjølelse, hehe :)

Reiseblogg bilder

Men nå er det pakking, Great Barrier Reef venter i morgen!!! :)

Om oss

Hei! Du leser no et bloginnlegg i reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie og Karoline.


Tilbake til hovedbloggen

Tilbake til toppen