Reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie & Karoline

Insta

Flickr

spinner

Sydney - Byron Bay  

Reiseblogg bilder

Sydney!!
Vi har nå vært to dager i pulserende og mineoritetsrike Sydney. Byen er helt annerledes enn Brisbane, ikke noe laidback der i hvertfall! Den første dagen brukte vi på å se det O store operahuset, og Harbour bridge. To store fasiliteter vi selvfølgelig måtte få med oss. Vakkert var det, og mye større enn vi hadde forestilt oss det. Det ble også tid til litt shopping før vi avsluttet dagen med en tur opp i Sydney tower. Flott utsikt var det, men "Burj dubai" slår jo dette ned i støvlene!

Reiseblogg bilder

Dagen etter dro vi til Bondi beach (se bilde over). Det var egentlig ganske deilig med  by og strandliv side om side. stranda var kjempe fin og absolutt innbydende. Den var kjempe lang og godt over 100 m brei. Her var det plass til mange solhungrige mennesker, og en god del av de var Selvføgelig turister, der i blandt oss:) Livvaktene var på plass, både med brett, båt, bil og helikopter, så vi følte oss veldig trygge. De holdt også på å spille inn den kjente serien " Bondi beach rescue"  mens vi var der. Det var jo gøy å oppleve siden vi har sett så masse på det. Vi merker også hvor viktig det var å bade innenfor flaggene på grunn av de sterke strømmene i havet. Ellers hadde "Vans" en stor skatekonkurranse like ved stranda, med masse musikk og masse liv. Så om ikke stranda i seg selv dro nok folk, var det ganske folkelig der den dagen. Det likte vi godt!:) 
Sola skinte og stemningen var god, det var helt supert å endelig være der!!!!:) 

Etter endte to dager i byen leide vi oss bil og begynte kjøringa mot Byron Bay. Bilen var liten, grønn og snedden, og fikk derfor navnet "Froggy":) 
Vi kjørte i første etappe til Palm beach, (ca 1 time nord for Sydney) det vil si for de som ikke visste det, at det er der "Home & away" blir spilt inn. Vi kjente umiddelbart igjen stranda, klubben og de andre stedene og vi knipsa bilder i Massevis før vi heiv oss ut i det deilig vannet. Stranda var myyye finere i virkeligheten enn på tv, og ikke minst mye lengre. Det var helt nydelig der!! Vi møtte ingen kjente da desverre, siden de ikke skulle spille inn før til neste uke. Jaja, der røyk den autografen Bodil, he he.

Reiseblogg bilder

Palm Beach, eller Summer Bay :)

Turen fortsatte til Newcastle, en søvnig industriby etter hva vi ble fortalt, hvor vi sov til neste dag. Og nei Therese, ingen tegn til Mr Johns gitt:p Dagen etter dro vi til et lite sted som het Yamba, og la oss inn på motell etter en laang dag med kjøring. Videre kjørte vi til endedestinasjonen like ved Byron bay, hvor vi er nå. Vi kjørte på the pacific highway, så turen gikk unna og vi fikk se mye av landet, men to dager holdt for oss. Da var vi leie og ville slappa av istedet. Derfor ble 1 uke i bil til 2 dager. Helt greit:) 

Om oss

Hei! Du leser no et bloginnlegg i reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie og Karoline.


Tilbake til hovedbloggen

Tilbake til toppen