Reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie & Karoline

Insta

Flickr

spinner

Byron Bay og Surfers Paradise  

Reiseblogg bilder

No har vi vært 2 dager i Byron Bay, en fin og koselig liten surfe-by med høg hippie faktor. Det var for det meste ungdommer der, og stemningen var litt som på Roskilde. Gatene var fulle av små-butikker/boder som solgte smykker, surfeklær, musikk, økologisk mat, hippieklær osv.  Vi budde på et kjempekoselig gjestehus som låg veldig fint til, 2 minutt til både stranda og hovudgata. Etter 2 dager følte vi at vi hadde fått med oss det som var å sjå der, i tillegg til at været var dårlig, så vi slengte oss på bussen vidare til Surfers Paradise. Dette er byen som ligger midt i Gold Coast. Kontrasten fra Byron Bay er stor. Her er det høge skyskrapere og moderne butikker langs den nydelige, kilometerlange stranda i sentrum, og det ligner en del på Miami (utifra det vi har sett om Miami på tv). 

På torsdag brukte vi dagen på å være på stranda, der vi bodysurfa ;) Det var utrulig morro å surfe på bølgene! Emilie sa følgande til Monica mellom bølgene: "Mamma, det er dette som er livet!" he he, *priceless* :)

Reiseblogg bilder

Fredag låg vi og slikka sol på hotellets bassengområde. Emilie blei kjent med 2 jenter fra Melbourne, den eine av jentene heitte Emily :) dei storkosa seg sammen i bassenget. Eg svømte bort til dei, men eg fekk følgande beskjed: "Pappa, stikk, det er jentetid", hehe :)

Reiseblogg bilder

På ettermiddagen reiste vi på et kveldsshow i "Currumbian sanctuary park", dette er en av Queensland sine vakre nasjonalparker. Det viste seg at det var kun vi 3 som hadde kjøpt billetter til dette den kvelden, noe som var høyst uvanlig, så vi fikk personlig guide med oss rundt i heile parken! Vi kjørte også tog rundt i parken, hvor endetasjonen var på et aboriginershow. De sang, danset og spilte for oss. De lærte oss også en liten dans. Dette var en kjemeoppevelse!! 
Etter det fikk Vi blandt annet holde ei saltvannskrokodille som var 2,5 år gammal, en slange, en pungrotte og en til koalabjørn. Krokodoilla var mykje mjukare enn det vi hadde trudd, rett og slett behagelig å ta på:) vi fekk også mate kengeruer igjen, noe som var veldig kjekt!!!:) Det var mange små joeyer der som spiste fra hendene våre. En av kengeruene som var reddet da han var liten og så oppvokst med mennesker, var vant med å få, og å gi klemmer. Han la labbane sine rundt Emilie, og ga ho en skikkelig kenguruklem (noe han selvfølgelig var alt for stor til) Emilie skvatt litt, men det var en utrulig artig opplevelse, som vi også har på film:)

Reiseblogg bilder

Ellers sånn på tampen på vår siste blogg, er det verdt og nevne at australiere er de hyggeligste, mest vennlige og behjelpelige menneskene vi noen sinne har møtt!!!!:) man blir rett og slett i godt humør bare av å høre de prate!

Dette har vært en alle tiders ferie som har levd opp til alle våres forventninger, og DE har vært høye!!:p  vi har absolutt lyst til å reise tilbake. Anbefales på det sterkeste til alle dere!:) 

Så vil vi takke alle dere som ha fulgt oss på ferien, det er veldig koselig for oss å få dele det med dere:) og en spesiell takk til Jan Morten som har vært så snill å låne oss sin iPad, som vi har brukt til å blogge med. Flott gjort!!:)

Cya later mate! ;)

Om oss

Hei! Du leser no et bloginnlegg i reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie og Karoline.


Tilbake til hovedbloggen

Tilbake til toppen