Reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie & Karoline

Insta

Flickr

spinner

Vel framme i Kroatia  

Reiseblogg bilder

Etter en fin kveld i Bergen, med middag på Wesselstuen, sammen med Signe, Karl og Mona Kristine, avslutta vi kvelden i leiligheten til Edvard og Hildur i Kalfaret. Det blei en tidlig kveld på alle sammen, då vekkerklokka var stilt inn på klokka 04:00. Alle gleda seg til å komme seg avgårde på ferie. Første etappe var med Lufthansa til Frankfurt klokka 06:45.

No har vi begynt på innflyginga til Frankfurt, turen  har gått veldig bra til no. Karoline sovna mens vi sto i innsjekkingskøa, og har stort sett sovet heilt til no (10 min før landing). No skal vi tilbringe ca 3 timer på flyplassen i Frankfurt, før neste fly skal bringe oss til Split, i Kroatia! 

Dei tre timane i Frankfurt gjekk ganske fort unna. Vi var innom en del taxfree butikker, i tillegg til at vi spiste litt mat på en kafé. Karoline fekk også mat i ventetida. Ho har kosa seg på flyplassen, sittande med hodet framover i babybjørnen som han far gjekk med. Mange nye lyder og inntrykk som skal fordøyast. Så no, når vi har komt oss opp i lufta, med nesa vendt mot Split, har ho sovna så søtt i armkroken til mor. Emilie sitter også og halvsover her i flysetet :-) Alle gleder seg veldig til å komme fram til hotellet for å hive seg i bassenget. Det skal bli deilig! 

Reiseblogg bilder

Idag (onsdag) har vi slappa av på stranda ved hotellet. Det er passelig varmt, ca 26/27 grader. Stranda er fyllt med rullesteiner ikkje mjuk sand, som vi er vandt med. Men det er heilt greit. Det er vondt å gå på men i gjengjeld slipper man masse sand overalt! Ellers så er hotellet veldig fint, med kjempefin beliggenhet langs stranda og marinaen.  Rett uttafor terassen vår, ligger yachter i millionklassen! Her snakker vi "gutta med cash"! Litt fascinerande å sjå det på nært hold.

Reiseblogg bilder

Akkurat no sitter vi og venter på maten på en restaurant på strand-promenaden i Split sentrum. Hilsen oss 4! :-)

Om oss

Hei! Du leser no et bloginnlegg i reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie og Karoline.


Tilbake til hovedbloggen

Tilbake til toppen