Reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie & Karoline

Insta

Flickr

spinner

Trogir og Brac  

Reiseblogg bilder
Svein Erik og Monica i Trogir

Dei to siste dagane har vi vært i både Trogir, og ute på øya Brac.

Søndag var vår siste dag på hotellet Le Meridien. Etter utsjekkinga tok vi en taxi inn til Split sentrum for å sjekke inn i leiligheten vi skal være dei siste fire dagane av vårt opphold i Kroatia. Gajeta Apartments som det heiter, ligger midt i smørøyet i Split sentrum. Leiligheten er heilt ok, med to soverom, kjøkken og bad. Vi bruker ikkje meir enn 30 sekund på å gå bort til hovudgata, som igjen går ned til havnepromenaden :-)

Etter innsjekkinga, tok vi bussen til den lille, koselige byen Trogir, som ligger ca 30 min unna med buss. Byen var hadde en litt meir rolig atmosfære over seg enn Split. Med en kanal som går gjennom byen, og endel eldre severdigheter fra middelalderen, fikk vi en fin dag der, før vi tok bussen tilbake igjen litt utpå kvelden.

Reiseblogg bilder
zen..

Mandag reiste vi med ferja til øya Brac, om lag 50 min utenfor Split. Dagen her brukte vi stort sett på å slappe av på ei fin strand i ei bukt på øya. Det var rutsjebane der også, som Emilie syns var veldig gøy! Vi tok oss også en spasertur rundt for å blandt anna ei nydelig kirke, som låg heilt ute på kystlinja. Vi avrunda vårt besøk på Brac med å spise middag på en av restaurantane, før vi tok ferja tilbake kl 19:30.

Reiseblogg bilder
den nydelige kirka i Brac

Vi satser på å komme oss ut til øya Hvar enten tirsdag eller onsdag :)

Om oss

Hei! Du leser no et bloginnlegg i reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie og Karoline.


Tilbake til hovedbloggen

Tilbake til toppen