Reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie & Karoline

Insta

Flickr

spinner

Hvar  

Reiseblogg bilder
Utsikt inn til Hvar sentrum

I dag (onsdag), har vi vært på øya Hvar!
Dagen starta med at far i huset måtte ha vekkerklokka innstilt på "altfor tildlig" ;-) Grunen til dette var at billetter til express-båten til Hvar, måtte kjøpes samme dag som billettane skulle brukast. Båten, som var en katamaran, hadde avreise fra Split kl 11:30. Så, då var det å spasere tilbake til leiligheten for å ete frokost og pakke litt småting, før vi spaserte ned igjen til kaia, som ligger 7-8 minutts gange fra leiligheten. Overfarten tok ca 1 time. Karoline fekk mat på båten, før ho sovna så søtt i armane til pappa. Eg og Emilie kosa oss med å sjå litt på OL, litt trist at Tufte kom på siste plass då, men, men :-)

Reiseblogg bilder
Familen, minus Karoline, som sov i vogna

Hvar var ei utrulig fin øy. Det første vi såg når vi kom inn til kaia i sentrum av den lille "hovudstaden" Hvar City, var ei stor borg, som låg oppe i fjellsida. Dessverre fekk vi ikkje anledning til å besøke det, pga av mange trapper med barnevogn ville blitt litt for hardt! Vi spaserte heller utover langs kysten, langs en fin promenade. Det var bademuligheter heile veien, blandt utallige seilbåter som låg ankra opp langs kysten. Vi tilbrakte mesteparten av dagen på ei flott badestrand, der vi alle, inklusiv Karoline, fekk bada i det krystallklare vannet - som var herlig!

Reiseblogg bilder
Karoline storkoste seg i vannet!

Reiseblogg bilder
Det var mange fine områder å slappe av!

Mot slutten av dagen, spaserte vi tilbake til byen. Vi gikk og titta litt rundt, før vi spiste middag og tok en buss ut til ferja som skulle kjøre oss tilbake til Split kl 20. På ferja fekk vi sett solnedgangen over havet, som var veldig fint. Vel tilbake i Split, avrunda vi kvelden med at Emilie kjøpte seg crepes (pannekake) på kai-promenaden :-)


Reiseblogg bilder
Sola senker seg over Det Adriatiske havet..

I morgen er det heimreise som venter oss. Vi skal tilbringe 1 natt på hotell i Bergen, før vi vender nesa heim igjen mot, forhpentligvis, solfylte Førde!

Alt i alt har det vært en kjempefin tur. Vi kan anbefale Kroatia på det varmaste!

Om oss

Hei! Du leser no et bloginnlegg i reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie og Karoline.


Tilbake til hovedbloggen

Tilbake til toppen