Reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie & Karoline

Insta

Flickr

spinner

Hytte på Hafjell før Mallorca  

Vi var så heldige å få låne hytta til tante Else Berit og Anders nåkken dager før vi skal reise vidare til Mallorca. Hytta ligger på Mosetertoppen, som er i toppen av ski-anlegget på Hafjell, kun 25 minutt unna Lillehammer.

Fredag brukte vi til å kjøre østover. Vi stoppa både i Stryn og Lom, litt is-pauser måtte til i det flotte sol-været :) Karoline var en drøm i bilen, ho sov kun i en times tid, men kosa seg med storesøstra i baksetet! På kvelden blei det taco-kos på hytta :)

Lørdagen reiste vi til Lillehammer. Gågata midt i byen var veldig fin, med mange interessante butikker, gate-musikanter og andre morsomme ting, som for eksempel en rosa traktor, som Karoline syns var veldig gøy! Her ser dåkke ho kosa seg:

Reiseblogg bilder

Idag, søndag, har vi tilbrakt dagen i Hunderfossen Familiepark. Her var det masse gøy for både store- og lillesøster. Emilie kjørte karusell, mens Karoline kjørte traktor :) Det var en fin og koselig park, med mange troll og eventyrprega innslag bra gjennomført i heile parken.

Reiseblogg bilder
Emilie og Monica på Mosetertoppen, 805 meter over havet. Gullbrandsdalen i bakgrunnen

Mandag venter Lillputthammer og leikeland på oss, før vi reiser vidare til Gardemoen på tirsdag, og Mallorca på onsdag. Alt i alt, fine dager på oss :)

Om oss

Hei! Du leser no et bloginnlegg i reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie og Karoline.


Tilbake til hovedbloggen

Tilbake til toppen