Reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie & Karoline

Insta

Flickr

spinner

Bading, hopping og is!  

Vår første dag i Alcudia går mot slutten. Men først, litt om reisa i går.
Vi starta dagen med å ete en god og lang frokost på hotellet, som låg 5-6 minutt unna Gardermoen.
Flyet blei bittelitt forsinka pga at ei gruppe av bakkemannskapa streika, så det tok litt ekstra tid før vi kom oss opp i lufta. Men det positive med dette var at når vi landa i Frankfurt, blei vi henta med buss, for så å bli kjørt rett bort til flyet vi skulle vidare med, så vi slapp venting her :)

Karoline var i godt humør på turen og syntes det var veldig stas å kjøre både fly og buss. Til tider var det litt kjedelig å sitte i ro så iPaden ble nok en gang redningen:D
På flyet fra Oslo til Frankfurt velta Karoline glasset med brus ut over dressbuksa til fyren ved sia av. Vi kan vel sei det sånn at han var av den gretne typen...hehe, men det gikk no greitt til slutt :) Resten av turen gikk fint.
Emilie fikk ikke med seg noe av dette da hun var langt inni en bok, med musikk på øra og godteri i munnen:)

Leiligheten vi har her nede er veldig bra! Det er 2 soverom, kjøkken, stue og bad. I tillegg er det en kjempestor terasse, det er i topp-etasjen i bygget, så utsikten er fin. Dette passer oss veldig bra, slik at vi kan nyte sola mens Karoline tar seg en blund på dagen, i tillegg til å sitte ute på kveldane og kose oss :)

Vår første dag her nede brukte vi på stranda, samt å gå litt rundt i byen og gjere oss kjente. Alle har bada og kosa seg og kjørt litt karuseller.

Her ser vi et bilde av Karline ute i Middelhavet:

Reiseblogg bilder
Karoline koser seg i Middelhavet

Og her er en video av både Emilie og Karoline på trampoline, dette var veldig morro :)Snakkes!

Om oss

Hei! Du leser no et bloginnlegg i reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie og Karoline.


Tilbake til hovedbloggen

Tilbake til toppen