Reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie & Karoline

Insta

Flickr

spinner

Palma de Mallorca  

Reiseblogg bilder
I Palma, med Middelhavet i bakgrunen..

Idag har vi brukt heile dagen på en tur til byen Palma, som er "hovudstaden" på Mallorca, som ligger 1 times busstur unna Alcudia.
Byen, som har ca en halv million innbyggere, er en veldig fin og koselig by, med mange gågater, som florerer med både merkebutikker, kafeer og restauranter. Vi spaserte fra busstasjonen, var innom et kjøpesenter + litt småbutikker og en kafe der vi spiste lunsj. Hovudgata var ei gågate, med små sidegater, som igjen hadde veldig mange flotte butikker. Her var det rett og slett et shopping-mekka! Vi endte alle sammen opp med å kjøpe oss nye sko :)

Godteri-butikker var det heller ikkje mangel på, Emilie koste seg med å beøke dei fleste av dei. Her ser vi bilde av jentene fra en av butikkane:
Reiseblogg bilder
Godteri-butikk i Palma

Gågata endte opp nede ved havna, her ligger også den velkjente katedralen Le Seu, som er en gotisk katolsk katedral. Et veldig flott bygg, omgitt av mange aktiviteter, som gatemusikanter, fotografer og andre kunstneriske innslag. En liten leikeplass var det også, det falt i smak av Karoline (etter å ha vandra innom mange butikker) ;)

Alt i alt kan Palma absolutt anbefalast!

Om oss

Hei! Du leser no et bloginnlegg i reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie og Karoline.


Tilbake til hovedbloggen

Tilbake til toppen