Reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie & Karoline

Insta

Flickr

spinner

Karibien, Den Dominikanske Republikk  

Reiseblogg bilder
Utsikten fra balkongen vår i Punta Cana

De siste dagene har vi vært i Punta Cana, et lite sted på østkysten av den Dominikanske Republikk. Flyturen hit tok 2 timer fra Fort lauderdale (+ 3,1/2 times kjøring fra Orlando).
Vi leier en flott leilighet inne på et hotellområde som heter Stanza Mare. Vi er veldig fornøyd med det! :)
Dagene her er late med masse soling og bading i bassenget, små gåturer langs stranden, samt avslapping på verandaen vår.
Det er ikke all verdens å gjøre her da dette er et lite sted, så for sånne opplevelses-junkier som oss kan det til tider være utfordrende :p

Reiseblogg bilder
Strandpromenaden nedenfor leiligheten vår

Reiseblogg bilder

Dette stedet er i følge taxisjåføren vår bygd opp for turisme, så prisene her er skyhøye både for mat, taxi, utflukter o.l. Blandt annet koster en boks nutella 85kr, slå den!!

Vi lager jo mye av maten selv, smører en del nister med oss, også spiser vi ute innimellom selvfølgelig. Men det å leve billig her er en real utfordring, og det i dette lutfattige landet. Det kom overraskende på!

Reiseblogg bilder
Kaptein Sabeltann har tydeligvis funnet veien hjem..

I ettermiddag spiste vi på Hard Rock kafe på et kjøpesenter 10 min unna med bil. Matopplevelsen var super og det stod faktisk opp til vestlig standard :) Ellers så var butikkene for rikinger, ikke overraskende, vi ble fortalt det på forhånd, men vi måtte jo utforske området litt.

Ellers så koser badenymfene våre seg masse, og Karoline har villig lært seg diverse gloser på både spansk og engelsk av storesøster :) Hun er selvfølgelig heller ikke sjenert for å bruke de :P

Reiseblogg bilder
Sjefen inspiserer området

En varm og kjærlig hilsen fra det karibiske hav:

Reiseblogg bilder
Lovebirds

Om oss

Hei! Du leser no et bloginnlegg i reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie og Karoline.


Tilbake til hovedbloggen

Tilbake til toppen