Reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie & Karoline

Insta

Flickr

spinner

Late dager i Punta Cana / Karibien  

Her i Karibien er dagene avslappende, solrike og behagelige :)

Reiseblogg bilder
Caribien love..

Vi kom forleden i prat med en hyggelig kanadier som bor her 4-5 mnd i året, som b.l.a kunne tipse oss om restauranter med god mat til "fine" priser og hva en taxitur kan prutes ned til (taxi-sjåførene starter gjerne med å ville ha 5-600kr for 10 min tur!!).
Han fortalte oss også om hvilke utflukter vi burde velge vekk, og det var igrunn alle :P
Noen av skipene og catamaranene er festebåter, andre turer virker veldig useriøse og vi tenker det kan bli en lang dag for minsten. I tillegg skulle vår "kompis" Abdul/masekråka på stranda, ha 2500kr for båttur på 2 timer. Helt sykt!!

Reiseblogg bilder
Koser oss på restaurant

I dag da vi tok en spasertur på stranda ble vi hooka av en kar med masse forkler over armen som ville ha oss med i en mat-konkurranse. Jeg og Emilie heiv oss med, kom på lag med en kanadier og fikk etterhvert vite at vi skulle lage Paéla :)
Heldigvis for oss spiser vi dette hos svigers innimellom så jeg visste hvordan det skulle lages :)
Vi ble inndelt i 4 lag og vi fikk vite at vi skulle bedømmes ut i fra dekorasjon på bordet, smak på maten og presentasjon. Jurien bestod av 5 tilfeldige hotellgjester. Alle fikk utdelt råvarene og så var det bare å sette i gang!
Vi fikk sangeria mens vi lagde maten, det var karibiske rytmer over høyttalerne og stemningen var god! Vi hadde det kjempemorro! :D

Reiseblogg bilder
Team Norway/Canada

Reiseblogg bilder
Venter i spenning på resultatet

Enden på visa var at vårt lag kom på første plass for dekorasjon ( jippi!) he he, og andre plass for maten, enda mer jippi!!!:D Så i dag ble det good lunsj og klapp på skulderen til oss! :)

Vi var også med på skum-party i bassenget i dag, stor stas for ungene! :D
Svein Erik spillte beachvolley med en gjeng med amerikanere, som var på øya for å være med i et bryllup. Det er faktisk 1-2 bryllup per dag på et av hotellene (Now Larimar var navnet på dette).

Reiseblogg bilder
Bassenget ved Now Larimar

Reiseblogg bilder
To fornøyde sjeler ved bassengkanten

Ellers så har minsta fått dilla på firfisler (eller salamander som hun kaller det) så etter at vi har vært ute å spist på kveldene går vi på jakt! :)
Se film under, sånn kan det også gå! :D

Om oss

Hei! Du leser no et bloginnlegg i reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie og Karoline.


Tilbake til hovedbloggen

Tilbake til toppen