Reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie & Karoline

Insta

Flickr

spinner

Harlem  

Idag våkna vi til nystekte, nydelige pannekaker med bjørnebær, melis og maple-sirup! Det var husverten som hadde vært så snill å lage en skikkelig amerikansk frokost til oss. Veldig snilt gjort :)

Reiseblogg bilder
Amerikansk frukost, servert på døra!

Etter at pannekakene var spist opp, tok vi turen til Manhatten. Vi var bl.a innom Macys, et stort og kjent shoppingsenter med alt av dyre merker for dei rike og berømte. Veldig uinteressant, men kjekt å ha vært der.
Ellers tråkka vi rundt i gatene, lukta på livet, spiste god sushi på et japansk sted - yammi! Desserten og kaffien (frappe på jentene) blei inntatt på Starbucks :)

Reiseblogg bilder
Sushi er aldri feil

Etterpå tok vi subwayen opp til nordlige Manhatten, nærmare bestemt Harlem. Vi merka fort at vi var komt ut av det "fiffe" strøket rundt 5th avenue. Her fekk vi sjå litt meir sjela og kulturen av New York. Det tok ikkje lang tid før vi vandra inn i et lite gateshow med trommiser og dansing av lokale helter.

Reiseblogg bilder
Gateshow i Harlem, New York

Vi filma en liten snutt av det. Legg spesielt godt merke til fyren som står og beklager at han ikkje har penger å gi dei, men heller vil danse litt som "betaling" :)Vi avslutta kvelden med å ete nåkken saftige burgere på Hard Rock Café.

Om oss

Hei! Du leser no et bloginnlegg i reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie og Karoline.


Tilbake til hovedbloggen

Tilbake til toppen