Reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie & Karoline

Insta

Flickr

spinner

Top of the Rock!  

Idag serverte også husverten vår frokost! Ho er fra Albania, så ho diska opp med sine spesialiteter - en søt og god grøt. Veldig kjekt å få servert frokost på døra kvar morning, dette kan vi bli vandt med :)

Reiseblogg bilder
Frokost ala Albania

Dagens første mål var Top of the Rock. Billettane var knytta til bestemte klokkeslett, så vi brukte tida før vår tur til å besøke det kjente bakeriet "Magnolia Bakery". Her kjøpte vi oss både kaffe og bakverk, som vi nøt i sola.

Reiseblogg bilder
Kos i sola utenfor Magnolia Bakery

"Top of the Rock" er er det kjente bygget; Rockefeller center, som blei bygd på 1930 tallet. Det er her NBC har sitt hovedkontor, der dei bl.a spiller inn "The Tonight Show", med Jimmy Fallon.
Vi tok heisen opp til 67 etasje, turen opp tok 43 sekund, så det gikk fort oppover! Så gikk vi opp dei 2 siste etasjane for å komme heilt opp på toppen. Der var det heilt åpent, så vi fekk sett ut over New York i alle retninger. Utsikten var fantastisk og vindfull!

Reiseblogg bilder
Top of the Rock

Reiseblogg bilder
Emilie på toppen

Reiseblogg bilder
Central Park i bakgrunnen

Etter en tur med subwayen og en god lunsj på 2 avenue (i jødedistriktet), gikk turen til Central Park.
Parken er veldig stor og det er veier med trafikklys, skilter, restauranter, tjern, båter, scener og selvfølgelig vakre blomster og trær overalt. Idyll med andre ord. Stedet var alikevel veldig travelt og godt besøkt både av joggere, syklister, turgåere, turister, hest og kjerre, politi osv.. Du drar ikke hit for å få deg en stille stund akkurat, kun for en pust i bakken :)

Reiseblogg bilder
Love, in Central Park

Reiseblogg bilder
Girlsa i Central Park

Da vi hadde gått oss en tur kom vi over en utekonsert hvor bandet "Elephant" spilte. Det var årets sommerfestival som hadde begynt og stemningen var god, med sol, bra musikk, og et yrende folkeliv i parken. Morro!! :D
På vei ut av parken ramlet vi over et annet arrangement hvor FOX entertainment arrangerte gallamiddag for utvalgte kjendiser.
Vi ble stående å se på den ene etter den andre av stivpynta mennesker som ble geleidet av sine livvakter inn i limosinene. Blandt annet fikk vi se flere skuespillere i serier som "Chicago Fire", "Vampire Diaries" og "Victoria". Vi så også pop artisten Christina Millian. Gøy, spesielt for Emilie å se dette.

Reiseblogg bilder
Celebrities in Central Park

Reiseblogg bilder
Celebrities in Central Park

Det var det, god natt :)

Om oss

Hei! Du leser no et bloginnlegg i reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie og Karoline.


Tilbake til hovedbloggen

Tilbake til toppen