Reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie & Karoline

Insta

Flickr

spinner

Ciao Venezia!  

Vi har no tilbrakt vår første dag i Venezia, Italia. Opplevelsane har allerede gjort inntrykk! Vi ankom med fly til Marco Polo flyplassen i går kveld etter å ha mellomlanda i Paris. I leiligheten stod husverten klar og venta på oss, med kjøleskapet fyllt opp med både drikke og mat, og med tusenvis av tips for en vellykket Venezia-opplevelse.

Etter ei god natts søvn, var det tid for å utforske Venezia. Vi bur i Mestre, en by som ligger på fastlandet, rett ved Venezia. Trikken som tar oss direkte til Venezia på 20 min, går 1 minutt fra vår leilighet, veldig greitt :)

Reiseblogg bilder

Idet vi går av trikken er det slutt på både bil, buss, trikk og alle andre motoriserte kjøretøy, utenom båter. Det var en opplevelse å gå rundt i smale gater, over mange bruer, med kafeer, restauranter og butikker overalt. Det var ei hovudgate, som var litt breiare enn dei andre, i tillegg er det en del åpne plasser her og der. Det var lett å gå seg litt vill i smågatene og mellom bruene.Til slutt måtte vi bruke google maps for å finne tilbake til der vi kom i fra:) Men det var både interessant og koselig å spasere rundt og kikke på all arkitekturen, gamle kirker og selvfølgelig alle gondolene. Det skal vi prøve en annen dag.)

Ellers så ligger temperaturen på rundt 25-28 grader, delvis overskyet avløst med et heftig regnskyll ut på dagen. På kvelden hadde vi lyn og torden i tillegg. Absolutt rom for forbedring der altså. Meeen, solhungrige som vi er ninyter vi tiden i solen så godt vi kan. Meldingene ser lovendes ut framover:)

Reiseblogg bilder
Smale gater i Venezia

Reiseblogg bilder
Jentene på ei av dei mange bruene

Om oss

Hei! Du leser no et bloginnlegg i reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie og Karoline.


Tilbake til hovedbloggen

Tilbake til toppen