Reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie & Karoline

Insta

Flickr

spinner

Phuket  

No har vi komt til Phuket området, egentlig skulle vi ikkje komt hit før på mandag. Men vi fekk rett og slett nok av dei F.... bungalowane i Krabi! Strømmen gikk, dåkke kan sjølv tenke dåkke kordan det er å bu i et murhus (ikkje det vi tenkte heller når det heiter bungalow) i 32 grader, UTEN air-condition i 24 timer. Blei ikkje så masse søvn den natta nei..dessuten var det ikkje reinhold der. Så vi fant ut at vi stakk til Phuket litt tidligare. Vi hadde uansett fått med oss det meste å gjere i Krabi.
Siste dagen i Krabi var vi på elefant-trekking i jungelen, det var veldig spennande. Vi såg mange forskjellige dyr der, aper, svære edderkopper, store sommerfugler, firfirlser og mange rare insekt. Vi var litt skeptiske i starten, mens vi satt der på elefanten. Det vingla litt vel masse sidelengs til tider, og kvaliteten på ting og tang her nede har en tendens til å ikkje alltid være den beste. I tillegg så ville ikkje elafanten gjere som føraren sa heile tida så det blei en liten maktkamp der ei stund som føraren heldigvis vant. Etterpå fant han fyren som ledet elefanten ut at han skulle ha seg ein pissepause, så han bare stakk mens vi satt forlatt oppå elefanten, som farta målbevisst inn i jungelen. Då var vi ganske bekymra!! Men han kom tilbake og alt gikk fint!:) det var med andre ord ein interessant tur! hehe. (Vi var ikkje aleine, det var mange andre turister der og, som rei bak oss, det hjalp jo litt).

No er vi på et kjempefint hotell, ca 25 min fra Phuket by, Thalang heiter det her. Det er en liten plass, vi blir her til mandag, då skal vi vidare til Patong også til Karon.
Båtturen fra Krabi til Phuket var litt merkelig også. Etter ca 10 min, stopper plutselig båten (som var overlasta etter vårt syn), det blåser endel, det har nettopp regna voldsomt. Absolutt ingen info om ka som skjer (som vanlig), båten berre ligger og gynger i dønningane og den bikka mot den eine sida. Plutselig er det en mann på taket av båten, før vi ser en større båt kjem og legger seg inntil vår båt, og vi blir "jaga" over på den andre båten, og turen fortsetter, null informasjon!Astrid: Vietnam var veldig spennende og fasinerende, skal du til Thailand, så bør du absolutt få med deg Vietnam også! Jeg har svart deg på facebook. Takk for info:) Ja, litt dårlig må vi ha det mener du, hehe. skjønner!:) Har du planlagt noe mer ang Mars da? Det nærmer seg jo. Du sjekker bloggene før facen? den er gudd vettu, som seg hør og bør! hehe

Therese: Hei!:) ja, det kan jeg tnke meg. Føler med deg i kulden! Men tenk på i April da er det jeg som misunner deg, big time!:) Ikke lenge til det! Ungene kommer til å elske det! Emilie storkoser seg her, hun er en badenymfe ass! Hun kommer bare opp av bassenget hvis vi lokker med is, hehe.

Bjørn Inge: Gleder meg til å rocke igjen eg og! Må følge med på ebay etter slagverk når eg kjem heim igjen.

Svein Jarle: Eg fant han, trur eg, ga han en skikkelig ørefik! Får berre håpe det var riktig person då ;) hehe, neida:)

Men no må eg gje meg her, eg ligger ved bassengkanten med håndkle over hodet og fram til laptopen, ellers ser eg ingenting i sola. Svetten renner!!!! På tide å hoppe uti det deilige vannet :)
Kos dåkke! snakkes :)

PS! Nye bilder på linken under kartet igjen ;)

Om oss

Hei! Du leser no et bloginnlegg i reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie og Karoline.


Tilbake til hovedbloggen

Tilbake til toppen