Reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie & Karoline

Insta

Flickr

spinner

Patong Beach  

Vi har nå forlatt Thalang, og har ankommet Patong. Siste kvelden i Thalang tilbringte vi på Surin beach, ca 10 min fra hotellet vårt. Her satte vi oss ned på en veldig koselig restaurant som lå på stranda. Det var så koselig med levende lys og en romantisk atmosfære med sjøen i bakgrunnen, de spilte deilig chillout musikk, og palmene var lyst opp, veldig bra! Vi ble kjent med et par fra New York der, som vi spiste med og ble sittende med utover kvelden. Veldig hyggelige folk!:) Ikke minst var det gøy å utveksle erfaringer om turene vi hadde hatt alle sammen.
I går dro vi til Kata beach ( 15 min fra Patong)og møtte Solveig, Hilde, Reidun og Isabelle (studieveninner av meg). De er på en tre ukers tur her i Thailand, så vi klarte å få til et møte før veiene våre gikk i forskjellige retninger igjen. Det var en veldig koselig dag med strandliv, middag og litt vin:) skulle gjerne hatt flere dager sammen!

I dag har vi vært på Patong beach, en fin strand med utrolig ekkelt vann, pissegult, uten å overdrive!! I morgen stikker vi til Karon beach, som etter det vi hører skal være mye bedre!:)
Ellers så har Emilie fått braids i dag og ble veldig fin!:) så nå er hun en stolt liten frøken på stranda!:)

Oddvar: Foretrekker nåkken og tredve grader forran slaps og mørke ja :) 4-5 kroner for en øl er jo gdeit også :) Sitter og kvelver nedpå en Singha no, herrlich :)

Dieter: Kaffeslabras? hehe, ja, trur du vi reiser rundt kloden uten å involvere oss i lokale kaffeslabras ;) Kas bilde meiner du egentlig? Kaffeen her nede er ikkje nåkke god, det går stort sett i kokt vann + Nescafè..

Astrid: Vi så ikke noe mushroms, har dere trente øyer for sånt eller? hehe, noe du ikke har fortalt med??:) satser på at Karon beach er bedre, det ser sånn ut ihvertfall. Da stoler vi på Borghild! Jeg var online under det håndkleet, måtte jo oppdatere bloggen, hehe. Digg med Egypt!!:) Hører det snør hjemme, huff!!!! tipper det blir rimelig brå overgang etter dette! hehe

Om oss

Hei! Du leser no et bloginnlegg i reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie og Karoline.


Tilbake til hovedbloggen

Tilbake til toppen