Reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie & Karoline

Insta

Flickr

spinner

I did it !!  

Reiseblogg bilder
Ah, endelig kan eg vende tilbake til Norge med hodet heva, eg har holdt en slange! Endelig har eg klart å overvinne den frykten! Monica holdt den også, Emilie klarte seg med å ta litt på den gule slangen i bildearkivet, hehe :) Slapp av bestemødre, den var ikkje giftig ;)

Ellers har vi hatt en veldig bra og innholdsrik dag. For 500 baht hadde vi privat sjåfør heile dagen, med air-condition! Vi kjørte litt rundt på Phuket-øya og fekk sett forskjellige attraksjoner. Slangefarmen var spennande, der fekk vi sett forskjellige kobraslanger og andre giftige skapninger. Dei holdt også et show, der dei kyssa kongekobraen, som "berre" var 3.5 meter lang, en medium-sized som dei sa. Denne har dei ikkje antiserum for, og det tar 10-15 minutt før døden er et faktum..

Reiseblogg bilder
Ellers så var vi innom en apekatt-skule, det likte Emilie veldig godt, ho mata apane med bananer. Vi var også og skjøt med .40 kaliber pistol, det var veldig gøy! Monica fekk 27/50 poeng, og eg fekk 49/50, skryt skryt ;)

Reiseblogg bilder
På vei tilbake var vi innom litt forskjellige ting, en perle-fabrikk, orkidè-plantasje og til slutt en motorcross bane. Vi kjørte 4-hjulinger der, skikkelig artig!

Hørte rykter om at det er snø heime? Her er det over 30 grader..husker ikkje om eg har nevnt det før..? ;)

Om oss

Hei! Du leser no et bloginnlegg i reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie og Karoline.


Tilbake til hovedbloggen

Tilbake til toppen