Reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie & Karoline

Insta

Flickr

spinner

Goodbye Phuket  

Reiseblogg bilder

Hei igjen!:)

Vi nyter nå de siste dagene i varmen. Vi koser oss på stranden om dagene (Kata beach) og kveldene går med til å tråkke rundt å titte på livet før vi spiser herlig thaimat og får kroppsmassasje, det var veldig deilig!:) Det kostet 40 kr for en time, ingenting å si på det!:)

Lokalet var innbydende med avslappende musikk, levende lys og eteriske oljer, overraskende bra!

Vi var skikkelig skeptiske pga opplevelsen fra Vietnam, men det er en annen historie.

Ellers så er vi rimelig lei av å høre "tjenare", "From Sweden?" og "hur mår ni" hver gang vi passerer en bod. Vi føler ikke at vi er i Thailand da nei..Svein Erik holder snart på å slå ned dresselgerene, de er max innpåslitne!! Men sånn er det når man er på turiststeder. Emilies faste kommentar er: "koffor masa dei sånn på oss heile tiden?" hehe:)

Fruktmarkedet i Patong er vi ofte innom på vei hjem fra stranden. Det er mye god frukt og spise her, mye vi ikke vet navnet på men som smaker godt. Veldig forfriskende i varmen. Vi har lagt ut bilde av det.

I dag skal vi slappe av ved bassenget, før flyet til Bangkok går utpå ettermiddagen. Vi har en avtale med skredderen vår der, så det blir litt å gjøre utover kvelden.

Det skal bli deilig å komme til Bankok igjen, bli kvitt de H******* selgerne!! hehehe :)

------------

Astrid: Det er Svein som tok det blinkskuddet av Emilie og palmene, det ble skikkelig stilig!!:) Det er gøy med unger for de gjør bare akkurat det som faller de inn uten å posere, blir bra bilder av sånt! Svein har vært i militære og derfor skutt sin del, jeg skylder på det i forhold til gode resultater! hehe. Det var gøy å skyte, men herregud så det rykka i hånda når jeg fyrte av skuddet! Veldig gøy å prøve!!:) Kjørte firhjuling gjorde vi også, kjørte så støvskyen sto bak oss, hehe, Følte meg som en av gutta der en stund! Artig artig!:) Håper du varmer opp været til vi kommer igjen, avtale??:)

Stig: Hei,Takk for hilsen:) ja, vi koser oss i varmen, asia er en spennende opplevelse! Det er faktisk overaskende ra! Det tok meg lang tid å tørre å holde den slangen, men jeg bare bestemte meg for at jeg skulle tørre! Blikket på bildet sier vel sitt om hvordan det var, hehe. Dere har tatt masse fine bilder, det ser ut som om karibien er et godt reisemål! Noe du anbefaler? Ja, tenk, hva blir neste reisemål?:) Drømme, drømme..

Mamma: Så flink du var nå!:) Jeg tenkte på å kjøpe med en slange hjem til deg siden du er så inderlig glad i de, hehe, men det ble noe annet fint istedet. Klart jeg skal kjøpe med orkide til deg:) Du skulle ha vært på den orkidefarmen, det var utrolig nydelig!! jeg har tatt masse bilder:) Blir veldig koselig å se dere igjen!:) Klem til dere.

Mona: Ja, dette kommer til å bli litt av et album! jeg har ikke satt inn Roma bildene enda heller..Men man har jo sånt å gjøre på mørke vinterkvelder. Vi har utnyttet tiden bra synes vi. Om å gjøre å få med seg mest mulig, du vet jo hvordan det er! hehe. Det er mye å finne på hvis man bare undersøker litt. Fått svar fra reisefølget ditt?? Den kongekobraen var medium stor, de største blir faktisk 6 meter og de kan stå 2 meter opp før de biter eller spytter. skremmende!! Det er mye slanger her fikk vi beskjed om. Vi måtte passe oss på kveldstid osv. Lovely! Regner med du har svart på face`n så spør jeg ikke mer her:)

Pappa: Hei!:) bare hyggelig! Tok lang tid før postkortene kom fram. Vi har det altfor bra til å lengte noe særlig hjem, men det blir jo tros alt godt å komme hjem også:) Emilie gleder seg til å møte veninnene sine igjen på skolen. ja, vi har opplevd mye på denne turen, veldig mye! Dette kan vi leve lenge på!:) Vi skal lage film som vanlig så da skal du få:) Klem

Tez: hello!:) Jeg gjorde det for deg vettu jenta mi! hehe, jeg koste skikkelig med den, ålte hendene mine oppover det herlige rue slangeskinnet, du hadde elsket det!! hehe. Den het Sunbeam-snake, et ganske uskyldig navn. De hadde slangeshow etterpå, skulle virkelig tro at de hadde et stort dødsønske der de herja på med slangene, herregud ass, det var så drøyt!!

Jeg misunner deg ikke kulden noe særlig nei.. Stakkars Philip, håper han snart blir frisk igjen! Du forbereder til barneselskap eller? Du får gratulere Sophia med dagen i morgen da! Store jenta!:) Du må sende meg noen bilder på mail, lenge siden nå!

Petra: Det er gøy å tøye grensene litt vettu, neste gang er det du som koser med slangen! hehehe:)

Vi er heldige som slipper den værste måneden med kulde, det hjelper masse det! Det blir jammen uvant å komme hjem til kulden igjen. Vi gleder oss til å være i leiligheten igjen da og til å se alle igjen!:) Klem fra oss.

Om oss

Hei! Du leser no et bloginnlegg i reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie og Karoline.


Tilbake til hovedbloggen

Tilbake til toppen