Reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie & Karoline

Insta

Flickr

spinner

Slappe, deilige dager..  

Reiseblogg bilder
Dei 2 siste dagane har vi berre slappa av på stranda og ved bassenget. I går regna det faktisk heile formiddagen, men ca 14:30-15:00 letta det, og sola kom fram, idag har det vært sol heile dagen:) Eg har spillt bade beach-volley og strand-fotball i går og idag, kjempeartig!

I går bestillte vi hotell i Acapulco, 5 netter i forste omgang, sa far vi sja kordan det er der nede. Hotellet vi har bestillt rom pa, heiter Acapulco Park Hotel.

Folk vi har snakka med seier at det er mykje kriminalitet og brak i byen, andre seier det er fint:) Kanskje vi blir der litt lenger, for vi reiser til sølvbyen Taxco..

Det blir litt uvant a matte kjope alle maltid, vi er vant til a komme til stor buffet med masse god mat, 3 ganger om dagen, alvorlig herlig!!! På hotellet vi skal på no, er ingen maltid inkludert, men litt av sjarmen med å være i utlandet er å gå ut på restaurant og ete:)

Emilie stooorkoser seg i bassenget, ho svommer rundt med en badering, leiker med andre barn, ho har det som plommen i egget!
Reiseblogg bilder
Ellers sa venter vi pa en tyfon som dei har meldt skal komme i 3 dager no, håper vi slipper unna den!!

Om oss

Hei! Du leser no et bloginnlegg i reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie og Karoline.


Tilbake til hovedbloggen

Tilbake til toppen